Onderhoud

Hoe beter een tuin onderhouden is, des te meer u er van kunt genieten. Het goed onderhouden van een tuin of bedrijfsterrein is echter een tijdrovende klus. Wij kunnen dit onderhoud voor u uit handen nemen. U kunt Roel Maartense Tuinen inhuren voor het onderhoud aan uw tuin, bedrijfstuin of bedrijfsterrein.

Eenmalige opdracht

Kan uw tuin een opknapbeurt gebruiken? U kunt ons bellen voor incidentele werkzaamheden. Ook pakken wij klussen aan die voor u te zwaar zijn (geworden). Wij komen langs voor een eenmalige onderhoudsbeurt en zorgen dat uw tuin er weer keurig bij komt te liggen.

Onderhoudsabonnement

Naast eenmalige opdrachten, kunnen alle vormen van onderhoud bij ons ook in abonnementsvorm worden afgenomen. Samen met u maken we een onderhoudsplan op maat, afgestemd op uw specifieke wensen. Naast het volledige onderhoud van uw terrein, is het ook mogelijk een abonnement af te sluiten voor een gedeelte van uw tuin of bijvoorbeeld alleen het snoeien van de bomen. Wij maken een onderhoudscontract met een vast jaarbedrag. Dit jaarbedrag kan in 4, 6 of 12 gelijke termijnen voldaan worden. Zo heeft u geen last meer van achterstallig onderhoud en komt u niet voor financiƫle verrassingen te staan.

De mogelijkheden op een rij:

– Het verrichten van snoeiwerkzaamheden
– Grasmaaien
– Schoffelen
– (Chemische) onkruidbestrijding in beplanting en verhardingen
– Mechanische onkruidbestrijding
– Bemesting
– Verwijderen van herfstblad
– Terras onderhoud
– Schoonmaken van daken en dakgoten
Gladheidsbestrijding en sneeuwruimen
– Boomvellen

Onderhoud