Bestrating

De juiste (sier)bestrating kan uw tuin of bedrijfsterrein een bijzondere uitstraling geven. Een goed aangelegde professionele bestrating is het visitekaartje van uw woning of bedrijf. Onze werkzaamheden bestaan uit de aanleg van alle soorten bestratingen, grondwerk en het uitvoeren van buiten rioleringsprojecten. Daarnaast kunnen wij ook de reparatie van uw huidige bestrating verzorgen. Zowel zakelijk als particulier.

Een overzicht van onze diensten:

– Het ontwerpen van en adviseren over alle soorten bestratingen
– Het leveren van alle soorten bestratingen
– Het aanleggen van alle soorten bestratingen
– Het repareren van alle soorten bestratingen

Particuliere bestrating

Een kleine greep uit de mogelijkheden. Wij zorgen voor een professionele bestrating van onder andere uw oprit, tuinpad(en), tuinterras en parkeerplaats.

Zakelijke bestrating

Zakelijke bestrating
U kunt ons ook inhuren voor grotere projecten aan bijvoorbeeld uw bedrijfsterrein, pleinen, parkeerplaatsen, wegen of schoolpleinen. Wij kunnen iedere vorm van grond-, water- en wegenbouw voor u verzorgen.

Van ontwerp tot eindproduct

Of het nu gaat om het bestraten van een terras in uw achtertuin of een parkeerterrein bij uw
bedrijfspand, wij ontwerpen het in samenspraak met u of voeren uw ontwerp uit. Wij geven u desgewenst deskundig advies over de keuze van materialen, legmethode en indeling van het terrein. Ook voeren wij indien gewenst grondverzet en bodemverbetering uit. Zo zorgen we voor een eindproduct dat geheel aansluit op uw persoonlijke wensen.

Vakbekwame specialisten

Door onze goede contacten met verschillende leveranciers, kunnen wij iedere soort steen voor u
leveren. Naast de standaard grond-, water- en wegenbouw werkzaamheden, bent u ook voor zeer specialistisch (straat)werk bij onze bekwame vakmensen aan het juiste adres. Vakmanschap staat bij ons namelijk voorop. Bespreek uw wensen met ons en wij zorgen voor het gewenste eindresultaat. Wij zijn een VCA-gecertificeerd bedrijf. Dit wil zeggen dat wij altijd op een veilige, duurzame en milieubewuste manier te werk gaan.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.