Aanleg

Een slecht onderhouden of zelfs lege tuin, is voor velen een doorn in het oog. Ons doel is een tuin te realiseren waarin u zich thuis voelt en volledig kunt genieten. Wij pakken onderdelen van de tuin aan waar u ontevreden over bent of zorgen voor een volledig nieuwe tuinaanleg. Wilt u een tuin die weinig onderhoud nodig heeft? Of een waar u juist actief in kunt tuinieren? Een kindvriendelijke tuin? Een strakke tuin aangelegd met duurzame materialen? Onze professionele en goed opgeleide medewerkers, zorgen voor een resultaat dat aansluit op uw persoonlijke wensen en budget.

Oog voor detail

Wij vinden het belangrijk dat het eindresultaat bij u past. Indien nodig maken wij een gratis tuinontwerp. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Naast de bestrating vormt de beplanting een belangrijk onderdeel van de tuin. Een plant geplaatst op een verkeerde plek, zal nooit volledig tot zijn recht komen. Daarom zorgen wij er niet alleen voor dat het ontwerp van uw tuin in één keer goed is, maar ook de aanleg. Zo haalt u optimaal plezier uit uw tuin.

Compleet dienstenpakket

Roel Maartense Tuinen biedt een compleet dienstenpakket aan. Van het ontwerp tot en met de uitvoering en levering van alle benodigde materialen bent u bij ons aan het juiste adres. Vooraf spreken we een duidelijke prijs af, zo komt u niet voor financiële verrassingen te staan.

De volgende zaken kunnen wij voor u verzorgen en/of aanleggen:

– Tuinontwerp
Grondverzet
– Leveren van alle benodigde materialen
(Sier)bestrating
Schuttingen
– Graszoden of kunstgras
– Beregening en afwatering
– Vijvers en waterpartijen
Tuinhuis, vlonder, buitenverblijf en overig tuinhout
– Alle soorten bomen en beplanting
– Buitenverlichting

Van (kleine) particuliere tuinen tot bedrijfsmatige aanleg rondom kantoorpanden. U kunt ons te allen tijde contact op nemen voor een vrijblijvende offerte.